Roligt

Mercy blir utbytt, men går ut från planen istället för att springa, vilket tar ungefär 2 minuter, patrik ropar att hon ska springa men hon fortsätter gå. När hon kommer ut säger patrik
"Du kan ju inte bara gå där som en jävla jultomte!!!!"

Någon på plan försöker sätta en crossboll till andra sidan. Patrik säger 
"Inte en jävla sportmössa att vi kan lägga en sån boll!"

Match mot morön, en av deras backar måste vara 2 meter lång. Vinner alla nickdueller. Anna Asplund säger
"alltså, hon tar ju alla bollar på hennes långa huvud!!!"

Mercy har tydligen bytt efternamn... Mercy Åkerbär heter hon numer.

Förlust igen..

Match mot åkullsjön div 2, vi är taggade att få revansch och att få vinna en match. Men det går inte riktigt som tänkt. Vi får inte igång något spel, och åkullsjön är stora och spelar tufft. Dom får in ett skitmål direkt och därefter går det inte så mycket bättre.. Vi lyckas få in en boll, men dom sätter 3 till och matchen slutar 4-1.

I kiruna

Match mot serieledarna i div 4. En lång resa som innehåller skratt och gråt. Vi spelar så mycket bättre än dom, men missar flera lägen, två skott i stolpen. Vi leder med 1-0 men dom lyckas få in en boll på en hörna och matchen slutar 1-1.

Vinst och förlust

Div 4 laget har både vunnit och förlorat. vilket egentligen inte fick hända för att kunna vinna serien. Det enda som gällde var vinst, men det är sånt som händer.. Vinst mot pajala med 6-0 trots att vi spelade dåligt. En förlust mot assi som fick in 3 skitmål.
Pajala
Assi


Match i spöregn.

Nu var det länge sen man skrev här. Har mycket material till många matcher, som kommer i inlägg här ovanför. Vidoen här nedanför är div 2 mot notviken. Vädret bjöd på spöregn med hård blåst. Spelade riktigt bra, men satte inte våra chanser medans de gjorde det. Matchen slutar 2-0.

Premiär efter uppehållet!

Första matchen efter uppehållet för div 2! Ser riktigt bra ut! Vi har tränat riktigt hårt nu inför höstsäsongen. Får tyvärr inte in bollarna i mål, och missar lite i försvaret när dom får in 2 mål. Men vi förtjänade oavgjort iallafall, vi spelade grymt bra, så hoppas det håller i sig. Malin Olofsson fick hålla i kameran lite under den här matchen, om ni undrar vem som pratar förutom jag. Nu laddar vi om inför nästa match tjejer!

RSS 2.0