bilder;)

match a-laget

Hemmamatch idag. Assi IF div 2. Sista matchen innan uppehållet!
Vi vet att dom är bra, men börjar ändå riktigt bra och skapar mer än assi. Får dock inte in bollen efter några mållägen, och assi gör första målet efter halva första halvlek. Matchen slutar med några mål för mycket bakåt för oss, men en välförtjänt vinst av assi som spelade bra.

Lång resa - match i gällivare. Div 4

Match idag, div 4 mot malmbergets if. Ett minne för livet! Trots förlust med 1-0..
På vägen dit lyssnar vi på gamla skivor, hittar en skiva från 2003, som heter "Städ-jul", på skivan fanns låtar som t.ex bumbibjörnarna... magisk stämning liksom.

Vi kommer fram till gällivare, parkerar, och går till omklädningsrummet..... upptäcker förtvivlat att bilnycklarna är borta! Förstår att jag måste låst in dem i bilen...........

Matchen startar, dålig första halvlek, släpper in ett skitmål.. Grym andra halvlek! sätter dock inte våra chanser.
Domarna är inte riktigt på vår sida heller, och vädret var inte det bästa. Känns inte som en förlust dock, för att vi var så bra i slutet.

Sen på vägen hem kör vi vilse. Tar ett extra varv i gällivare för att se sig omkring liksom.

Infjärden...

En match vi hade kunnat vinna om vi hade spelat som vi kan. Bra kämpat ändå, in i det sista.
matchen slutar 0-2, och vi har förlorat vår andra match iår...............

Hemmamatch mot infjärden

Match mot infjärden div 2....
(har även varit match mot morön div 2, vinst 2-0 och sunderbyn div 4, vinst 4-1)

Innan matchen

Vinst mot assi!

Bortamatch div 4 mot Assi. Mer kämparmatch än bra. Men 3 poäng är alltid 3 poäng! Mycket bra jobbat.

Åkullsjön.....

Här har det varit tomt ett tag. Mest på grund av att jag, Rebecca varit bortrest. Har varit svårt att hänga med i svängarna liksom. Båda lagen har dock presterat bra när jag varit borta.
Div 2 laget har vunnit och spelat oavgjort fram tills lördag 4/6, vilket kommer en film på här nedanför.
Div 4 laget har vunnit mot FC norra med 14-0. Helt ok.