Div 4

Match idag div 4 mot kiruna ff. Börjar inte så bra första halvlek, ger bort mycket. Slarvpassningar. De gör 1-0 i 45 minuten.
Andra halvlek börjar, vi har många mållägen, nåt skott i ribban, kiruna är knappt över halva planen, vi spelar mycket bra men får inte in bollen. Ganska surt.
Dock skönt väder, och som frida wallström sa: vi kanske blir lite bruna nu! 
Se det från den positiva sidan liksom.

Blir mycket konditionsträning för min del i veckan!Intervju under Ldff - Hägglunds.


Hemmamatch!

Första hemmamatchen, med många i publiken, mer än förra året om vi säger så... Kan väl inte riktigt jämföra med ifks publiksiffra... Men iallafall, solen skiner och hemmalaget är taggade, mercy springer som aldrig förut!
Laget börjar riktigt bra, i halvlek står det 4-1. det här har dom tänker man uppe på läktarn. och så kommer dom ut i andra halvlek och spelar sisådär. låter hägglunds få några chanser.
drugge verkar vara nöjd med vinst men inte mer liksom.


Iallafall vinst med 6-3, mercy gör 5 mål, så man kan inte klaga!! kändes som 30 grader i solen också, en bra dag så att säga.


bilder från övik.


SERIEPREMIÄR!

Välkommen till bloggen om Luleå damfotboll!


Den 7 maj 2011 åkte vi till övik för att spela första matchen i division 2. nervöst. alla som var bestämda i start-elvan kunde inte ens följa, så vi ändrade uppställningen efter vägen. Det gick ändå bra för laget, vi hade mycket målchanser. Vi gjorde dock inte vår bästa match, men vi vann tillslut med 3-1, och det är ju det som räknas.


Resans citat:
Vi slog på en skiva i bussen med pussycatdolls, vår lagledare LG som körde sa "åå den här är ju bra, de är väl daddy cool?!"

Även under matchen fick han ett roligt utbrott, när vi ledde med 3-1 i sista minuterna sa jag "men vi släppte ju bara in det där målet för att göra matchen spännande...."
LG: "VA??? det var för faaan inte spännande!!!! det var katastrof!!!!!"

Haha han är härlig.Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0